• Vloerverwarming voor in de renovatie
  • Plafondkoeling
  • WC-board
  • Geluidsoplossingen
  • Maatwerk

Wij gaan de uitdaging aan!

Wat er ook gezaagd, verlijmd of gemaakt moet worden. Van Raaij Bouwspecials gaat de uitdaging niet uit de weg. In onze eigen fabriek in Barneveld hebben wij een complete eigen productie, waar producten en oplossingen zelf worden ontwikkeld.

Dagelijks worden producten geproduceerd die door ons eigen team zijn bedacht, onderzocht in het laboratorium en nauwkeurig worden ontwikkeld. Veel van deze producten komen voort uit gerecyclede en natuurlijke materialen.

Met onze verregaande oplossingsgerichtheid helpen wij klanten die specifieke vraagstukken hebben bij uitdagingen in projecten en bij specials. Welke wij ook regelmatig op maat produceren en snel leveren.

Lijmen

Met de lijmrobot maakt Van Raaij Bouwspecials vloer, wand en plafondelementen. Dit zijn allemaal oplossing gerichte producten die ook de montagesnelheid bevorderen op het project.

Sinds jaar en dag maakt Van Raaij Bouwspecials vloerelementen, welke in de markt bekend zijn als R Floorzz. Deze elementen worden vol vlaks verlijmd met een speciale epoxylijm. Door gebruik te maken van deze lijmtechniek is het niet meer nodig om de vloerelementen mechanisch met elkaar te verbinden. Hierdoor kan er direct in gefreesd worden en worden vloerelementen nog beter inzetbaar.

Deze lijmmethode is ook geschikt voor het lijmen van elementen ten behoeve van plafondkoeling. Momenteel test Van Raaij Bouwspecials een nieuw systeem. Deze wordt over enkele maanden geïntroduceerd.

Frezen

Wilt u een product vrezen en is dit anders dan een standaard plaat hout? Van Raaij Bouwspecials heeft een methodiek ontwikkeld waardoor het mogelijk is in nagenoeg al het plaatmateriaal te frezen. Deze methode is inzetbaar voor productie van grote hoeveelheden, maar ook voor speciale producties met kleine oplagen.

Het product proces van grote oplage is volledig geautomatiseerd middels diverse robots, waardoor het mogelijk is om meer dan duizend vierkante meters te produceren per week.

Binnenkort: R Deckzz

Van Raaij Bouwspecials ontwikkeld de ideale oplossing voor all-in-one koelplafonds. Met dit prefab systeem voor koelplafonds wordt een nieuw innovatief concept geïntroduceerd welke ook nog eens sneller te installeren is.

Lees meer...

Dit is precies wat ik zoek, neem contact met mij op!


    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing