R Floorzz montage

Wij monteren het droogbouw- of renovatiesysteem voor u!

Met R Floorzz montage verzorgen wij de montage van het R Floorzz renovatie- of droogbouwsysteem op de door u gewenste klus. Wij denken mee om tot een oplossing te komen en desgewenst zetten wij ons netwerk in. R Floorzz beschikt over een professioneel en betrouwbaar team van ervaren monteurs.

Wat kunt u van ons verwachten?

  1. Binnen één werkdag nemen wij contact met u op om de wensen te bespreken. Dit kan telefonisch, maar desgewenst komen wij bij u op locatie. Hierbij kunnen wij u desgewenst adviseren om uw wensen te realiseren. Wij helpen u ook wanneer u vragen heeft over de eindafwerking. Het gaat tenslotte om een aangename leef- en/of woonomgeving waar u lang plezier van kunt hebben.
  2. Aan de hand van uw wensen maken wij een passende offerte. Deze ontvangt u spoedig nadat wij met u hebben gesproken. Aan de hand van deze offerte nemen wij contact met u op om deze te bespreken en afspraken te maken.
  3. Wanneer u voor R Floorzz kiest mag u verwachten dat wij u geen maanden laten wachten. Wij monteren de vloerverwarming op korte termijn.
  4. De montage van het vloerverwarmingssysteem wordt gedaan door ervaren monteurs. Bij aankomst bespreken wij het plan van aanpak zodat u op de hoogte bent van onze manier van werken en de vervolgstappen na de aansluiting.
  5. Voor het afwerken van de vloer sluiten wij de vloerverwarmingsbuizen aan op de verdeler, zodat de installateur deze kan aansluiten op de CV-installatie of warmtepomp.
  6. Wij gaan niet eerder weg dan de bouw schoon en opgeruimd opgeleverd is.

Hiermee kunt u uw leef- of werkomgeving afmaken en genieten van aangename warmte!

Neem contact met ons op!


    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing